Illustrerad logga med namn - NJS 925

Handgjorda smycken i 925 sterling silver. Tillverkade i liten skala, av mig Nina Johanna Sjöberg.

Betalning:

Betalning sker via Swish i samband med att jag bekräftar order. Vidare instruktioner om betalning och info om leveranstid får du via mail, så snart jag behandlat din order. Gör du en specialbeställning eller en större order skickar jag en faktura som betalas vid leverans.

Leverans:

Jag skickar än så länge bara produkter inom Sverige.

Produkterna skickas till dig med Posten, fraktkostnad ingår i produktpriset. Varje smycke tillverkas efter beställning och skickas till dig inom 10 arbetsdagar från mottagen order. Så snart din order blivit skickad kommer du få ett mail som bekräftar detta.

Eventuella returer:

Du står själv för fraktkostnaden på eventuella returer. Vill du skicka tillbaka något så kontakta alltid mig på [email protected] först så att jag kan ta dina uppgifter för återbetalning osv. Pengarna förs tillbaka till ditt konto så snart jag mottagit produkten. Har produkten blivit skadad under leveransen eller motsvarar den inte dina förväntningar, kontakta mig så löser vi det på bästa sätt! Självklart får du pengarna tillbaka eller en ny produkt. Skulle smycket gå sönder efter en tid av användning så kan jag oftast laga det. Beroende på hur det har gått sönder så kan en kostnad upp till 150kr bli aktuellt, exempelvis om du fastnat i något och en kedja gått av så att jag måste byta ut den. Har en lödning gått sönder kan jag oftast laga det utan kostnad.

Nina Johanna Sjöberg, Godkänd för F-skatt, registrerad för moms.

Kontakta mig: [email protected]